sábado, 21 de agosto de 2010

I TRAVESSIA ANTELLA






VIDEO DE LA SEXTA NOTICIES SOBRE LA TRAVESSIA (demane mes informacio als periodistes)

Antella, poble afincat a la Ribera del Riu Xuquer, té un assut que li ha fet fama, la gent va a practicar tot tipus de esports aquatics, aixi que enguany han decidit fer la Travessia de Antella,, un entorn meravellos on practicar aquest esport, mai havia estat i si puc l'any que ve tornaré,, maginfica la organització, la meua enhorabona per ells. Doncs costa molt d'organitzar un event aixi.

L'aigua esplendida, el corrent quasi ni es notava, en algun punt en concret, teniem que nadar 2500 metres, la meitat en contra corrent i l'altra meitat corrent a favor,, cosa me va sorprendre quan vam girar la boia, doncs de corrent res, alli o menejaves els braços o no nadaves. si o si¿¿??

Va vindre nadadors del Vila-Real, al primer que vaig vore va ser a Paqualo, Xavi, aixi com tambe al club natacio Alzira, Maria, Dani, Mila,... i molts cracks van juntarse, entre ells cal destacar, a Victor Llopis ( campio de la prova) , Victor Moreno, Jose Luis Larrosa, entre d'altres. Tambe hi estaven Josep Vicen giner, Pau Tomas, Elena , Irene, Blai i Miguel Domingo, etc. en fi, un fum de nadadors coneguts que de ben segur m'hen deixe algun que altre.

Jo el que se que tornare per entrenar a l'Assut d'Antella, me va agradar el lloc. Parking molt propet, Baret, que mes podem demanar?

De esquerra a dreta, Jose Luis Larrosa, Victor Moreno, Rafa Muñoz i Victor Llopis.




Blai i Miguel Domingo, dos bons companys del Castalia
Rafa, Mila, Maria, i David
Punt de sortida del Assut d'Antella.
Assut d'Antella magnific lloc on practicar aquest esport.
Jose Luis Larrosa enguany volia fer aquest repte, pero ho deixen per al que ve, enguany faran Tabarca- L'Illa de Benidorm 50 quilometres, quasi res veritat, per a tres o quatre nadadors, doncs es per relleus,, sort i a nadar.
Rafa, Mila, Maria, Loli, despres d'acabar la travessia d'Antella.
Victor Moreno, Campio de la seua categoria
Noemi campiona de la seua categoria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario